Prenses ve QCP

Ve İsveç prensesi Madeleine de, diğer ünlülere özenip resmi bir Facebook sayfası açmaya karar verdi. Halka yakın olmayı seven Prenses, gidip en sevdiği sanatçı olan Lady Gaga'nın fan sayfasına üye olmaya karar verdi. Kilometrelerce ötede, Ankara'da oturan QuArisma Cocuq Poyraz da aynı sayfaya üyeydi. Madeleine ve QCP'nin yolları burada kesişmişti.

QCP, Lady Gaga hayranları kızları ararken, duvara "Greetings from Sweden" yazan Prenses'in yorumunu beğenip arkadaş olarak ekledi. Prenses'in hedefi zaten dünyadan bir çok kişiyi arkadaş olarak eklemek, haberlerini ulaştırmaktı, bu yüzden arkadaşlık teklifini kabul etti.

Ne İngilizcesi vardı QCP'nin, ne de İsveç'in haritadaki yerini biliyordu kendisi. İlk bulduğu sevimli kedi fotoğrafına arkadaşları Ezgi BiebErr, Cıhıldran Yuko ve diğerlerini tag'ledi. Prenses'in çok hoşuna gitmişti resim ve "So cute :)" yazdı. QCP, bir kızdan yorum almaya pek alışık değildi ve tek bildiği İngilizce kelimeyle Prenses'e cevap verdi: "Sex?"

Sonuçta geç olmadan Prenses, Facebook'un bir hata olduğunu anlamıştı. QCP ise cevapsızlığa alışmıştı. Prenses'in yorumu ise onu günlerce idare ederdi.

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.