Ömer'e açık mektup


Sevgili Ömer,


2 dakika 41 saniye videonu izledim. Daha 6 yaşındayken kızları tanıman bir yandan üzücü olsa da, ne kadar erken tanırsan o kadar erken strateji geliştirirsin kızlara karşı. Videoda belliydi ne kadar dans etmek istediğin ama Gizem Uysal ellerini kavuşturmuş, senin yüzüne bile bakmıyordu.

Gizem herhalde "Selena" vs. gibi diziler izliyor ve kendisinin bir prenses olduğuna inanıyor. Ömercim, üzülme ama 20 yaşını geçmiş ama hala kendi prenses gibi hisseden, sırtına melek kanadı geçirse uçmaya kalkacak kızlar her zaman var. Yani büyüdüm de kurtuldum deme, kurtulamıyorsun.

Sen televizyondan gördün mü bilmiyorum ama Gizem'in annesiyle röportaj yaparken, annesi Gizem'in altı yaşında olduğunu söylerken, ağlayan Gizem bir anda nefret dolu bir yüz ifadesiyle "Yedi!" demişti. Bu masum görünen kızların içinde birdenbire patlayan nefreti hiç anlamamışımdır. Geçen gün spordan dönerken, bir çocuk büfeden bir şey alacaktı, kıza döndü "Ne içersin canım" dedi, kız ise kızgın kızgın "Portakal suyu falan, ne bileyim ben ya!" demişti. "Ah şu kızlar" diyerek yol devam etmiştim.


Senden birkaç yaş büyük bir ablan - ki onun da adı Gizem'di, vay kara bahtın - Beyaz Show'a çıkmıştı da, önce videoya Atakan diye bir çocuğa kızıp, sonra da canlı yayında valiyi paylamıştı. Yani anlayacağın Ömercim, bu kızlar ya küçük bir bebek oluyorlar, ya da nefret dolu bir kadın. Arasını bulmak çok zor. Umarım sen bulursun.

Ha bu arada dikkat et, sen kameraya konuşurken hemen yanında 3-4 tane kız belirdi. Aman onlar seni seviyor sanma çünkü kamera orada diye oradalar ve kameraya çekilip TV'ye çıkınca bir değerin kalmayacak onlar için. Acı ama gerçek :(

Neyse canım, ne kadar o tombiş tipin ile 20 yaşına gelip, bağrı açık ve kirli sakalı ile nargile dumanını yukarı üflerken Facebook profil resmi olarak fotolar çekecek bir erkek olacağını tahmin etsem de şimdi çok kafana takma bir kız tango yapmıyor diye. Biz de yaşadık böyle şeyler. Sen arkadaşlarınla bakkaldan lastik top al, gol atan kaleye falan oynayın.

Sevgilerle,
Abin.

2 yorum

Emre dedi ki...

cansarpcım ömer'in geleceğine dair yaptığın tespit çok yerinde olmuş bence. bu elemanı takibe alıp 20 sene sonra kontrol edelim bence =)

D. dedi ki...

hahaha cansarp nefret kusmussun :D ömer ısırılası yalnz

Blogger tarafından desteklenmektedir.